tisdag 15 maj 2012

Studenten 2012 - Tips på studentpresent!

Följande studentpresentstips är perfekt till de vänner som man har umgåtts med några gånger men som man inte känner speciellt väl egentligen. En kompis som man vill köpa något fint till men som ändå inte kostar multum.

Eller till en kompis som klagar på att hon (eller han) måste gräva i sin väska eftersom allt ligger i en enda röra. 

Så låt mig presentera: 


studentpresenttips


Förrutom att Bag in bag låter lite lagom hemskt så tycker jag att det här kan vara en av de bästa uppfinningarna som finns! Är din kompis en tjej eller kille som vill byta väska ofta men som inte orkar därför att det tar tusen år att flytta alla nödvändigheter från den ena väska till den andra - då kommer den här lilla väskan definitivt uppskattas! 


Smidigt, fiffigt och praktiskt! 

Alla ens nödvändigheter samlas på ett enda ställe, vilket gör det smidigt att byta väska även när man är stressad. Yay till det ^o^

Produkten ovan är Rainbow Secret Bag in Bag  från Chapnlle.com och den kostar 149kr. Hos Chapnlle finns också en annan variant, Pink Secret Bag in Bag, som kostar 129kr. 

Sedan finns dessa förstås att handla från ebay (sök bara på 'bag in bag') och det till ett bättre pris, men är man osäker på frakttiden kan det ändå vara värt att beställa från de svenska webshopparna ^^



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...