torsdag 5 april 2012

Top-5 tips på anime!

Yaaay, vårt allra första gästinlägg! Det är animefantasten Th4m som delar med sig av 5 anime som han definitivt rekommenderar. Sjukt stort tack till honom för det!! ^_______^

Bilder: 1. // 2. // 3. // 4. // 5. 

1. Clannad (och Clannad ~After Story~) -http://myanimelist.net/anime/2167/Clannad
Denna anime kommer definitivt att få dig att gråta! Tomoya finner livet väldigt trist, och skolkar ofta tills han träffar Nagisa och blir hennes vän. Han hjälper henne att uppnå sin dröm om att bygga upp den döda dramaklubben, vilket leder till att Tomoyas uppfattning av livet ändras till det bättre. Komedi, drama, romantik, och flera ögonblick där man blir gråtfärdig; Clannad har allting.

2. Bungaku Shoujo (Film) -http://myanimelist.net/anime/6408/Bungaku_Shoujo
Berättelsen om Konoha och Touko, som är de enda medlemmarna i litteraturklubben i skolan. Touko är en litteraturflicka, som älskar berättelser så mycket att hon bokstavligen äter dem (hennes favoriter är Konohas handskrivna berättelser). Mystik, drama, och romantik uppstår när Konohas gamla trauma dras upp, och slutet är väldigt vackert.

3. Hanasaku Irohahttp://myanimelist.net/anime/9289/Hanasaku_Iroha
Ohana känner att hennes liv i Tokyo saknar drama. En dag tvingas hon att flytta till sin mormor pga att hennes mamma vill rymma någonstans med sin pojkvän. Ohana lämnar Tokyo och pojken som älskar henne, och måste nu jobba hos sin stränga mormor, samtidigt som hon träffar nya vänner och drömmer om att skina.

4. Toradora!http://myanimelist.net/anime/4224/Toradora!
Ung kärlek! Ryuuji och Taiga är de mest fruktade eleverna i skolan, fast de inte vill det. Ryuuji får reda på att Taiga är kär i hans bästa vän, medan Taiga får reda på att Ryuuji gillar hennes bästa vän. De bestämmer sig för att hjälpa till med varandras förälskelser och skapar en väldigt udda kombination.

5. SKET Dancehttp://myanimelist.net/anime/9863/SKET_Dance
En udda trio som hjälper udda elever med udda jobb. Bossun, Himeko, och Switch är medlemmar i skolklubben SKET Dan, vars mål är att hjälpa till med vad som helst. Väldigt rolig!



Och än en gång tack tack tack till Th4m som tog sig tid för oss. Vi återgäldar skulden genom att önska honom lycka till med uppsatsskrivandet! x)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...